И тоа направија - погледнете како изгледа УСБ презерватив

 

Стивен Ридли направил УСБ презерватив кој има за цел да го спречува протокот на информации за време на полнење на телефоните и таблетите.

Новите таблети и паметни телефони користат УСБ влезкој освен што ја полни батеријата, служи и за пренос на податоци, па затоа Ридли со својот тим го направил презервативот за да се спречи непосакуваниот пренос на информации.

 

 

 

18.09.2013 - 15:08
Фото: 
Плусинфо

најчитано сега