ФОТО: Што пишува за Антиќ во соблекувалната на Атланта?

Перо Антиќ веќе е во Аталанта каде ќе игра за најсилната кошаркарска лига во светот. 

На местото каде што ќе седи македонскиот кошаркар пишува Перо Антиќ, Скопје, Република Македонија.

Антиќ веднаш оваа фотографија ја постави на Инстаграм.

18.09.2013 - 09:52

најчитано сега