ВИДЕО: Културно и паметно папагалче кое ќе ве прекори ако сте непристојни

Папагалите кои зборуваат се познати по својата интелигенција. Следново видео е доказ за оваа нивна репутација. Погледнете...

18.09.2013 - 09:31

најчитано сега