ВИДЕО: Куче спасило мало дете кое било злоставувано од својата дадилка

Полицијата во Јужна Каролина уапсила една дадилка-монструм која го злоставувала детето кое го чувала. 21-годишната Алексис Кан се однесувала агресивно кон малото дете, а единствен кој го приметил тоа било семејното куче, кое е само уште еден од низата докази дека кучето е најверен пријател на човекот. Секогаш кога дадилката ќе се приближела до детенцето, кучето застанувало пред неа и лаело, а еден ден зачудени од тоа што се случува, родителите поставиле камера во собата и ја снимиле дадилката од пеколот.

18.09.2013 - 09:15

најчитано сега