Осомничен во „Шпион“ фатен со богата порно архива - си го снимал сексот со повеќе жени

Богата видео секс-архива била пронајдена во домот на еден од осомничените за случајот „Шпион“, дознава Пресс24 од извори во истрагата.  Според нашите информации, осомничениот снимал експлицитни порнографски материјали во кои самиот бил во главната улога. Според прчните и неофицијални информации меѓу снимените има и личности од јавниот живот. Дел од снимките најверојатно се направени во земјава но има и снимки за кои нашиот извор не може да ја одреди локацијата, па се сомнева дека се направени надвор од земјава. Речи си сите видео материјали се наравени на екстра луксузни локации, а голем број од нив се снимани со повеќе од една камера. Во речи си сите снимки, снимените жени не знаеле дека се наоѓаат пред камери. Немаме информации, дали сексуалните активности осомничениот ги снимал за да потоа со нив ги уценува жените или пак само си правел приватна видео архива.

17.09.2013 - 22:52

најчитано сега