ФОТО: Леонардо Да Винчи глумел во Титаник!

Човек може секакви таленти да види по социјалните мрежи Фејсбук и Твитер. Дефинитивно и оваа девојка на која не и е јасно зошто сите велат дека животно достигнување на Леонардо Да Винчи е токму Мона Лиза, кога прекрасно глумел во Титаник е една од оние кои се вбројуваат во низата таленти.

Ова ќе ве изнасмее до солзи.

17.09.2013 - 14:54
Фото: 
тхинк.мк

најчитано сега