ВИДЕО: Кога две кученца ќе почнат да се караат

Дали некогаш сте се запрашале што зборуват кучињата?

Можеби откако ќе го видете видеото може би ќе го имате одговорот.

16.09.2013 - 14:13

најчитано сега