ВИДЕО: И Охриѓани го следат светскиот тренд - „Street Workout" зема се поголем замав

Се поголем број на момци и девојки го практикуваат уличното вежбање. Уличното вежбање популарно и како „Street Workout“ зазема се поголем замав во светски рамки. На "Youtube" се појави видео од неколкумина охриѓани кои покажуваат неколку вежби.

15.09.2013 - 13:59

најчитано сега