Ужас: Бебенце со часови лазело меѓу автомобили на паркинг

Бебенце старо само неколку месеци утрово било пронајдено на платото кај Железничката станица во Сараево, објавува Аваз. Бебенцето лазело меѓу автомобилите, кога случајни минувачи го пронашле. Тие ги побарале родителите, но откако виделе дека никој не го бара бебенцето, пријавиле во полиција. 

За кратко време,маж излегол од шатор поставен во близина на паркингот и си го земал деттето. Полицијата земала негови лични податоци, а тој се правдал дека бебето само залутало по улиците на Сараево.

14.09.2013 - 11:42

најчитано сега