ВИДЕО: Судиите запрепастени публиката воодушевена - погледнете што се случи кога се појави овој руски “пејач“

Погледнете какво изненадување им подготви Владимир Путин на судиите од шоуто Гласот на Русија. Баш да видиме дали некој ќе му каже „НЕ“. :)

14.09.2013 - 11:21

најчитано сега