ВИДЕО: Преслатко - мало девојче пее песна од Адел

Малата Макена која изведува песна од Адел за кратко време ја освои светската јавност.

Ова видео има повеќе од 11 милиони прегледи.

Ќе ве разнежни...

12.09.2013 - 14:59

најчитано сега