ВИДЕО: Што се нема човек да види на Интернет - ова е новиот хит

 

На Youtube се појави видео на кое девојка се обидува да танцува заводнички. Ова видео стана вистински Интернет хит а еве и зошто...

12.09.2013 - 13:44

најчитано сега