ВИДЕО: "Ти си татко на моето бебе" - урнебесна скриена камера

Уште една скриена камера која ќе ве изнасмее.

Девојка наоѓа своја жртва на улица и ја убедува дека е татко на нејзиното бебе. 

11.09.2013 - 11:37

најчитано сега