ФОТО: Овој оглас го насмеа светот - погледнете зошто

Ова е огласот кој дефинитивно го насмеа светот. Маж од Калифорнија го бара сопственикот на мачката која ја украл минатата седмица додека бил пијан.

- “Ако некој останал без мачка која се нарекува Џанго, јас синоќа ја украдов. Не намерно, бев навистина многу пијан и мислев дека е бездомник, па посакав да ја спасам. Наутро, кога отидов по чаша вода, се сетив дека земав мачка и и го видов околувратникот. Џанго е црно маче кое има поспани очи и делува како да се надувал, но мислам дека не е. Ако Џанго ви припаѓа вас, би сакал да дојдете и да си го земете назад”, вели човекот во огласот.

 

 

08.09.2013 - 11:45
Фото: 
тхинк.мк

најчитано сега