ВИДЕО: Возбуден спортски коментатор кој ќе ве насмее до солзи

Овој спортски коментатор од ЈКужна Америка со својата возбуда и среќа ќе ве изнасмее до солзи..Погледнете...

07.09.2013 - 15:15

најчитано сега