Жичарата на Водно ќе работи во понеделник

Жичницата „Милениумски Крст“ во понеделник, на 9 септември, ќе биде отворена за посетителите, соопшти ЈСП Скопје.

Жичницата вообичаено не работи во понеделник, но ќе биде отворена по повод државниот празник 8-ми Сптември.

06.09.2013 - 10:58
Фото: 
mk.wikipedia.org -

најчитано сега