Имале секс во такси-возило и предизвикале хаос на улица!

Еден пар од Кина создал вистински хаос во сообраќајот бидејќи имал секс во такси-возило. Парот се препуштил на страстите во такси и многу се изненадил кога во еден момент се нашле на среде улица. 

Дел од случајните минувачи биле згрозени од тоа што го гледаат, додека дел од нив се смееле и го фотографирале парот. 

- Бев на улицата до парот. Во еден момент се бакнуваа, а веќе наредниот имаа секс. Јас одлучив тоа да го снимам, вели еден од минувачите.

Целиот настан го забележал и еден полициски службеник. Секако делото не поминало неказнето.

 

06.09.2013 - 10:27

најчитано сега