Антиќ го доигра мечот со пет лични грешки

Перо Антиќ ги играше последните секунди од вчерашниот натпревар, иако на 39 секунди до крајот му беше досудена петтата лична грешка.

Македонскиот репрезентативец остана на паркетот, иако според правилата тој мораше да го напушти теренот. Според статистиката, на 20 секунди до крајот Антиќ имал дефанзивен скок за Македонија.

 

06.09.2013 - 10:32

најчитано сега