ВИДЕО: Експлодираше метеор над Јадранското море

Над Јадранското море во вторникот вечерта прелета метеор и момент го осветли небото, а оваа снимка била забележана во италијанскиот град Ферара. Оваа појава ја уловија словенските астрономи. Погледнете..

06.09.2013 - 10:11

најчитано сега