ВИДЕО: Бред Пит учи да вози тенк!

За потребите на својот нов филм, холивудскиот глумец Бред Пит учи да вози тенк. 

Овој пат Бред не управуваше со тенкот, туку само беше на местото и ги слушаше упатствата.

06.09.2013 - 09:56

најчитано сега