"Бараме готвачка, ќе и платиме со секс" - погледнете што направиле група студенти

Десет студенти од Универзитетот во Вермонт поставиле оглас во кој бараат девојка која ќе им готви, но не за пари туку во замена за секс.

- Десет млади момци бараат атрактивна постара жена, која ќе доаѓа во куќата и ќе ни готви. Во замена, ќе може да избере со кој од нас сака да има секс. Кандидатките мора да бидат постари од 25 години, гласи огласот кој го напишале студентите од Вермонт.

Поради огласот на студентите им се заканува тужба за проституција.

06.09.2013 - 09:36

најчитано сега