ФОТО: Што може човек на Фејсбук да види ни Нострадамус не можел да предвиди

Се има по светов. За тоа говори и овој статус на социјалната мрежа Фејсбук....

06.09.2013 - 09:14
Фото: 
Фејсбук

најчитано сега