ФОТО: Осуден на вечно задевање - запознајте го детето со најоткачено име

Интернет социјалните мрежи деновиве се преплавени со фотографијата од личната карта на момчето кое го насмеа целиот свет. Имено ова момче дефинитивно ја зема титулата за најоткаченото име во цел свет, откако стана мета на потсмев на социјалните мрежи. Фотографијата е прикачена по социјалните мрежи со коментарот „ДА видам дали некој ќе го задева“!

27.08.2013 - 13:58

најчитано сега