ВИДЕО: Детето ви вреска а вие побудалувате? - Еве еден генијален трик со кој веднаш ќе го смирите плачот

Еден татко ја откри својата тајна за тоа како успева да ја смири неговата ќерка додека плаче. Тој тврди дека секогаш кога вашето дете ќе почне да плаче поради причини кои и вие не ги разбирате, поставете му прашање на кое сте сигурни дека го знае одговорот. Дечињата ќе се фокусираат на одговорот и ќе заборават дека дотогаш плачеле.

Еве го видеото кое ќе ве увери во ефикасноста на методот.

 

26.08.2013 - 15:49

најчитано сега