Овие македонски компании бараат работници

Carrefour вработува:
Раководител на сектор за финансии
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/rakovoditel-na-sektor-na-finansii/7512

BEOROL вработува:

Комерцијалист
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/komercijalisti/7524

Микросам А.Д. Прилеп Ви нуди можност да го запознаете светот на техниката и технологијата, преку стекнување на нови знаења и работни искуства. Доколку сте заинтересирани за нови предизвици и стекнување на искуство во високата технологија покрај врвни и искусни инженери, пријавете се за следните работни места (со и без работно искуство):
МАШИНСКИ ИНЖЕНЕРИ
МАШИНСКИ ИНЖЕНЕРИ – МЕХАТРОНИКА
ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕРИ
ПРОГРАМЕРИ
МОНТЕРИ
ЗАВАРУВАЧИ
МАШИНСКА ОБРАБОТКА – БРУСАЧИ, ФРЕЗАЧИ, ДРЕАРИ итн
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/povekje-pozicii/7526

Кроациа Осигурување Живот ве повикува на

Кроациа – кариерен ден
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kroacija—karieren-den/7556

Друштвото за трговија и услуги
РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО – Скопје
има потреба да вработи:

ХИГЕНИЧАРИ

Потребни квалификации:
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/higenichari/7545

Групација ДАЛМА
Објавува ОГЛАС за работа на позиција

ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации:
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/ovlasten-smetkovoditel/7528

Компанија: SolidPass Doo Skopje вработува:

Senior Java Developer
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/senior-java-developer/7353

Компанија од Скопје со основна дејност увоз, дистрибуција и продажба на производи од реномирани компании WRIGLEY, NESTLE, T-MOBILE и други

објавува
ОГЛАС
за вработување на персонал за следната работна позиција

СМЕТКОВОДИТЕЛ
на определено време од 3 месеци, со можност за продолжување на
работниот однос на неопределено време

Потребни квалификации:
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/smetkovoditel/7529

24.08.2013 - 15:40

најчитано сега