ВИДЕО: НЛО над Скопје?

 

„Неидентификуван летечки објект“ забележал читател на поталто Телеграф над небото во Скопје. Како што пишува порталот, на снимкаа која ја испратил читателот се гледа светла точка која одеднаш забрзува и ја снемува од видикот

 

 

22.08.2013 - 23:14

најчитано сега