ФОТО: Во Грција патарините се плаќаат и со секс

Грчките патарини не мора да се платат со пари, може да се помине и со секс. Погледнете ја фотографијата која ги обиколи социјалните мрежи!

 

22.08.2013 - 11:11
Фото: 
think

најчитано сега