ВИДЕО: Секс во шатор во градскиот парк

Како би реагирале доколку видите како се тресе поставен шатор во парк, кој укажува дека внатре се случува вистинско „лудило“?

Двајца комичари поставија шатор среде парки решија да направат мало шоу во него.

Погледнете како регираа минувачите покрај шаторот кои се тресе, а од него се слушаат на гласови од „жежок секс“.

 

 

21.08.2013 - 23:53

најчитано сега