ВИДЕО: Интервју со намуртената мачка - погледнете го новиот Интернет хит

Водителот Карл Стефановиќ од Австралија, решил да направи интервју во живо со една од најпопуларните мачки на интернет, „Grumpy cat“.

20.08.2013 - 12:44

најчитано сега