Обама „исчезна“ во Скопје

Веќе неколку часа македонските новинари го чекаат братот на американскиот претседател, Барак, Абонго Малик Обама. Тој денеска требаше да се појави пред споменикот на Мајка Тереза во 11 часот и според агендата која ја најави организаторот да направи обиколка на Скопје. Посетата на Обама привлече големо медимско внимание во земјава, па од 11 часот во центарот на Скопје се собраа десетина новинарски екипи. Повеќе од два часа, од Обама нема ниту трага ниту глас, а голем дел од новинарските екипи веќе си заминаа

15.08.2013 - 13:08

најчитано сега