Улицата Радишанска утре без вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги известува граѓаните дека утре на улицата Радишанска, поточно пред трговскиот центар, прекин во воодснабдувањето ке имаат корисниците од улицата Радишанска од првиот до третиот влез од левата страна и улиците 5, 7 и 9.

Прекинот ќе биде од 9 часот па се до отстранувањето на дефектот.

ФОТО: А1.он

 

 

12:19

најчитано сега