Фотографијата која го потресе светот - дечиња се молат во опожарена црква во Египет

Оваа фотографија дефинитивно го потресе светот. По немирите кои настанаа во Египет, две деца стојат и се молат во рушевините од црквата  „Свети Ѓорѓи“ откако претставниците на Муслиманското братство ја запалија.

11:58

најчитано сега