Што се нема да направат за убавина? - си го зашиле јазикот за да ослабат

 

Марли Белетран и Лисандер Лануза од Беверли Хилс си го залепиле јазикот и за еден месец ослабеле десет килограми.

е го чувствувам својот јазик. Боли. Ова навистина функционира, не можам да јадам, рече Марлин.

Шиење на јазикот во 2009 година го патентираше Николас Чагеј, пластичен хирург од Беверли Хилс. Процедурата, која чини две илјади долари е многу едноставна и болна. На јазикот се пришива парче со големина на поштенска марка со шест конци. После тоа секое внесува на цврста храна станува многу болно и пациентот почнува да губи килограми.

 

10:11

најчитано сега