Еве кои реони од Скопје утре ќе останат без струја

Граѓаните од селата Долна и Горна Матка утре ќе останат без електрична енергија во периодот од 09 до 15 часот, додека во периодот од 09:30 до 15:30 без струја ќе останат корисниците од село Копаница. Без електрично напојување во периодот од 08:30 до 13:30 ќе бидат корисницитеод населбата Радишани, поточно оние со живеалишта над локалната црква. Меѓу оние без струја ќе бидат и жителите на Љубанци, Љуботен, Раштак, Булачани  и дел од Црешево, как и жителите од улицата Дурмитроска во населбата Ченто.