ВИДЕО: Старо ама многу смешно - како Лепа Брена сама се нокаутираше на сцена

Лепа Брена среде настап се удира со нога по глава, видеово е старо 30 години и еве ви прилика да го видите повторно. 

 

 

14:19

најчитано сега