Момче си ја спасило девојката која скокнала од петти спрат

 

Млада девојка од Кина се обидела да изврши самоубиство скокајќи од тераса, но за среќа ја спасило нејзиното момче.

20-годишната Кинескиња по кавгата со нејзиното момче се качила на тераса од станот на петти кат и се заканила дека ќе се фрли, а потоа тоа и го направила. Сепак, момчето било побрзо и досетливо па се симнало и ја фатило пред таа да падне на земјата.

Девојката го преколнувала своето момче да ја пушти, но тој цврсто ја држел додека не дошле пожарникарите.

ФОТО: Денешен

12:23

најчитано сега