Влегол во куќа на битолчанец и излегол оттаму како милионер

Во текот на последните две недели, засега непознат натрапник провалил во куќата на битолчанецот Ј.Б. (63) на улицата „Димче Лахчански“ и комплетно ја опустошил.

Според информациите од полицијата, крадецот си заминал од куќата на битолчанецо, натоварен со пари и накит “тешки’ 1.800.000 денари.

Полицијата трага по натрапникот.

 

најчитано сега