Ужас: Десетгодишно девојче силувало четиригодишно дете

Ужасна случка ја потресе светската јавност.  Десетгодишно девојче од Хјустон е уапсено поради силување на четиригодишно момче во Хјустон. 

- Таа е само дете кое се забавувало и си играло. Не знаела дека прави нешто лошо, изјави мајката.

- Јас и мама плачевме, а потоа таа ме однесе до полицискииот автомобил. Не сакав да влезам, изјавило девојчето кое поминало четири дена во ќелија во судот за малолетници.

Ако девојчето биде осудено за злосторство за кое е обвинета, би можела да биде регистрирана како сексуален престапник. Судењето ќе биде овој месец.

ФОТО: Плусинфо

 

10:01

најчитано сега