ВИДЕО: Руска новинарка реши сама да се увери дали се излеала нафта во река - еве како

Млада руска новинарка известува за изелвање на нафта во реката Миас во Чељабинската област, па одлучи сама пред камерите да провери дали е тоа вистина.

Таа го стави прстот во водата, потоа го излижа за да види дали има вкус на нафта.

Погледнете...

15:44

најчитано сега