Во Струга ќе се подготвуваат глобални лидери

Денеска на првиот приватен универзитет ФОН во Струга ќе биде отворена летната школа „Институт за подготовка на глобални лидери“.

На отворањето ќе присуствуваат претставници од Американска амбасада, Универзитетот и 60 млади лидери од 30 земји. 

најчитано сега