За сите невработени: 10 македонски компании нудат добри работни места

 

Порталот Ekonomski.mk ги претставуваат отворените огласи за работа.  Се бараат доставувачи, комерцијалисти, казино оператори,  консултанти за продажба, менаџери на продавница, агенти за телефонска продажба и други позиции. Разгледајте и аплицирајте.

DelCo бара доставувачи за реонот на Скопје

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/dostavuvachi/7281

Реномирана компанија има потреба од комерцијалист во Куманово

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/komercijalist-za-reonot-na-kumanovo/7262

Ројал Казино вработува оператори

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operatori/7261

Даталаб вработува имплементатор на софтвер

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/implementator-na-softversko-reshenie-za-delovno-rabotenje—pantheon/7260

Глобалворк бара консултант за продажба и менаџер на продавница

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/sales-consultants—store-manager/7249

Колид вработува комерцијалист за Штип и Кочани

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/komercijalist-za-reonot-na-shtip-i-kochani/7248

Кромберг и Шуберт вработува Тренер/Обучувач за производство

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/trener–obuchuvach-za-proizvodstvo/7244

Визаплус бара девојки за работа во Ирска

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/devojki-za-rabota/7243

Дрекслмајер бара кандидати за две позиции

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/manual-material-planning/7227

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/mto-e—administrator/7228

Студио Модерна бара агент за телефонска продажба

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/agent-za-telefonska-prodazhba/7223

 

 

11.08.2013 - 22:30

најчитано сега