ФОТО: Од заводлива бринета до русокоса - Сузана Гавазова го смени имиџот

Сузана Гавазова дефинитивно годинава имаше бројни промени во животот, па така сега на ред дојде и имиџот.

Како што пишува весникот Вечер, Гавазова од огнена црнка сега премина во заносна русокоса.

Ви се допаѓа ли како изгледа?

ФОТО: Вечер

10:58

најчитано сега