Цвеќе на споменикот на загинатите бранители од 2001 година во Волково

 

Денеска градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Сокол Митровски, ќе положи цвеќе на споменикот на загинатите бранители од 2001 година во село Волково.

На церемонијата е најавено присуство на градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски, на претставници од Собранието на Република Македонија, Министерството за одбрана, АРМ, како и од Здружението на бранителите.

ФОТО: Курир

10:21

најчитано сега