ФОТО: Никола Груевски буквално му е под кожа - погледнете каква тетоважа ставил овој човек

Погледнете што значи вљубен член на ВМРО-ДПМНЕ. Освен крстот и името на партијата, тој го истетовирал и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

ФОТО: zdravo.com.mk

најчитано сега