"Тони Сопрано" ограбен додека лежел мртов

Инспекторите за осигурување кои го водат случајот на актерот Џејмс Гандолфини, познат по улогата на Тони Сопрано, откриле дека неговиот часовник вреден 2.300 долари, исчезнал од неговата рака кога веќе бил починат.

Додека Гандолфини лежел мртов во хотелската соба, некој од раката му го земал часовникот Ролекс.

Инаку, актерот почина од срцев удар.

13:43

најчитано сега