Пукна тиквата меѓу Северина и кралот на бакарот

Менаџерот на хрватската пејачка Северина потврди дека таа и Милан конечно ја раскинала тригодишната врска со вереникот Милан.

Некои медиуми пишуваа дека Северина воопшто не ја обновила врската со кралот на бакарот.

Од друга страна, менаџерот на Северина,  Томислав Петровиќ, тврди дека врската повторно пукнала пред неколку месеци.

13:28

најчитано сега