Уште едно џиновско бебе се роди во Шпанија

Британка во Шпанија донесе на свет уште едно џиновско бебе. Се работи за 40-годишната Максим Марин која на свет донесе здраво женско бебе тешко цели 6 килограми.

Докторите велат дека породувањето поминало без никакви проблеми, а мајката која во Шпанија живее со Колумбиец вели дека не знаела оти бебето е толку големо.

Мајката бебето го родила по природен пат.

13:01

најчитано сега