Џесика Алба: Имам сало стрии и целулит - повеќе немам тело како на тинејџерка

За многумина холивудската глумица Џесика Алба е една од најубавите жени на светот, но таа за себе вели дека има многу маани.

Џесика изјавува дека има стрии, сало и целулит, и дека не е воопшто совршена.

- Реално веќе немам тело на тинејџерка. Но, ако се тргнеме од нереалните идеали мислам дека ќе се сакаме себе и многу ќе научиме, вели Алба.

Исто така, Џесика откри и дека се намачила да си ги врати килограмите во нормала по породувањето.

16:19

најчитано сега