ВИДЕО: Пријателството кое го трогна светот

Џон Унгер минатиот месец  морал засекогаш да се прости од своето кученце.

Откако неговата фотографија од успивањето во езерото го обиколи целиот свет, тие двајца собраа бројни обожаватели.

 Џенифер Волик, одлучила да го овековечи сеќавањето кон Шуп, па затоа создала видео од фотографиите кои биле објавени на Фејсбук профилот на Унгер со име „До тато со љубов, Шуп".

14:57

најчитано сега