Еве каде може да се вработите за плата од 20.000 денари

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 108/2013

за вработување на 1 државни службеници во Министерство за култура за следните работни места:

1.            Помлад соработник за евиденција на самостојни уметници и млади талентирани кадри од областа на ликовната уметност     (1)извршител(и);          

-              Висока стручна спрема (VII/1) или најмалку 180 ЕКТС - Филозофски, Факултет за ликовна уметност или Факултет за јавна администрација

-              без работно искуство

-              познавање на странски јазик

-              работа со компјутер (word и excel)

-              креативност, самостојност во извршување на работните задачи, посветеност на работата

-              Неделното работно време е од понеделник до петок, 8 работни часа (08:30 - 16:30), основна плата 20,170.00 денари

Повеќе на следниот ЛИНК

05.08.2013 - 23:01

најчитано сега